RINTI Kennerfleisch vanička kuře 300g
Související produkty
Detailní popis produktu
Pro zajištění přirozené stravy pro psy se doporučuje krmivo bohaté na maso, protože psi jsou od přírody převážně masožravci. Složení výrobku RINTI Kennerfleisch to zohledňuje: jedná se o plnohodnotné masové krmivo, které boduje vydatnou chutí. Vyrábí se zcela bez obilovin.
Mokré krmivo poskytuje psovi všechny důležité živiny, které jsou důležité pro vyváženou stravu. Kromě vlákniny obsahuje také cenné omega-3 mastné kyseliny ze lněného oleje. Krmivo je doplněno o vitaminy a minerály. RINTI Kennerfleisch je k dispozici v několika lahodných příchutích, které zajišťují rozmanitost.
- Vydatné mokré krmivo pro psy
- Spousta masa: pro přirozenou potravu
- Vhodné jako kompletní krmivo: lze podávat každý den, plnohodnotné složení
- Bez obilovin: vhodné pro psy s odpovídajícími alergiemi a intolerancemi
- S lněným olejem: přírodní zdroj omega-3 mastných kyselin, podporuje srst a kůži
- Receptura bohatá na důležité živiny: obohacené o vitamíny a minerály
- Pestrý požitek: k dispozici jsou různé lahodné příchutě
- Bez umělých barviv a konzervačních látek
- Praktické porcování: ve 300g vaničce
Složení: Maso a vedlejší výrobky živočišného původu (včetně 25 % kuřecího), minerální látky, oleje a tuky (0,2 % lněný olej), vedlejší výrobky rostlinného původu (0,1 % inulin).
Aditiva - Nutriční přidané látky: Vitamín D3 (140 IU/kg), vitamín E (30 mg/kg), zinek [jako monohydrát síranu zinečnatého] (12 mg/kg), mangan [jako oxid manganatý] (1 mg/kg), měď [jako pentahydrát síranu měďnatého] (0,5 mg/kg), jód [jako jodičnan vápenatý (bezvodý)] (0,3 mg/kg).
Jakostní znaky: hrubé proteiny 11%, vlhkost 78%, hrubé oleje a tuky 7%, hrubé popeloviny 2,5%, hrubá vláknina 0,6%
Doplňkové parametry
Kategorie: | RINTI - vaničky pro psy |
---|---|
Druh masa: | kuře |
Nutriční požadavky: | bez obilovin |
Věk psa: | dospělý pes, senior |
Velikost plemene: | velká, střední, malá |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.